Fragolino

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Capsuni
  • Spumant dulce
  • Gheata

Mod de preparare

Punem in frulator capsunile, le frulam bine. Intr-un pahar de sampanie (eu am folosit pahare normale, dar nu are imp) punem sucul de capsuni (cam un sfert de pahar sau mai putin, dupa ochi) peste punem spumantul dar sa nu umplem paharul, sa ne ramana loc si de un cub de gheata:) daca ramane loc dupa ce ati pus gheata completati cu sampanie:)

Se decoreaza si Noroc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate