Cocktail Valencian

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - inghetata de vanilie (3 linguri)
  • - suc natural de portocale (0,25 l)
  • - lichior Grand Marnier (200 g)

Mod de preparare

Intr-un pahar se pune inghetata de vanilie, peste care se toarna sucul de portocale si la sfarsit lichiorul.

Daca nu dispunem de Grand Marnier, acesta se poate inlocui cu Cointreau sau cu oricare alt lichior cu aceleasi caracteristici.
Paharul se aseaza pe o farfurioara de cafea, fiind insotit de o lingurita. Pentru o mai buna prezentare lichiorul se poate adauga cocktail-ului in prezenta persoanelor care il vor servi, astfel fiecare poate opta pentru cantitatea dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc