Spalati murele si zdrobilti-le cu o lingurita intr-un bol pana obtineti un piure.
Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului.
Introduceti ingredientele cu exceptia murelor in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata.
Turnati jmatate din cantitate in pahar.
Adaugati piureul de mure, usor, cu o lingurita.
Completati cu bautura paharul pana sus.
Decorati cu o mura si lamaie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru "Pachetelul vesel" va propun si niste nuci-aperitiv cu branza pufoasa cu smantana si verdeata ca tare bune mai sunt.
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeataEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii