Puneti la fiert apa impreuna cu toate condimentele. Adaugati ceaiul negru cand apa incepe sa clocoteasca si lasati sa fiarba cel putin 1 min, la foc mic (dar nu mai mult de 5 min).
Turnati laptele si retrageti de pe flacara inainte sa dea in clocot. Adaugati zaharul si amestecati repede pana se topeste. Strecurati imediat.
Beti cald, fierbinte chiar, imediat dupa ce ati servit masa.
Puteti ajusta cantitatea de condimente in functie de gusturi.
"Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii