Puneti la fiert apa impreuna cu toate condimentele. Adaugati ceaiul negru cand apa incepe sa clocoteasca si lasati sa fiarba cel putin 1 min, la foc mic (dar nu mai mult de 5 min).
Turnati laptele si retrageti de pe flacara inainte sa dea in clocot. Adaugati zaharul si amestecati repede pana se topeste. Strecurati imediat.
Beti cald, fierbinte chiar, imediat dupa ce ati servit masa.
Puteti ajusta cantitatea de condimente in functie de gusturi.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii