Zdrobiti in mojar boabele de enibahar si cardamom. Puneti-le intr-o cratita impreuna cu anason stelat, ghimbir, cuisoare, zahar si apa. Fierbeti acestea lent 4-5 minute. Adaugati laptele si aduceti din nou la o fierbere lenta.
Puneti ceaiul si mai lasati 3 minute. Luati de pe foc si strecurati. Adesea servesc acest ceai alaturi de scones sau biscuiti.
* Nu folositi ceaiul negru chinezesc deoarece nu se preteaza si nu este indeajuns de robust sau puternic.
Acest ceai este specific Indiei cu un gust deosebit care i-a conferit o recunoastere mondiala. Indeosebi il fac in sezonul rece, imi place foarte mult si este un adevarat deliciu pentru iubitorii de ceai (nu infuzie).
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii