Caffe Frappe cu Ciocolata si Cirese

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Caffe Frappe cu Ciocolata si Cirese

Ingrediente

  • 2 espresso 60 ml Cafea
  • 100 g inghetata vanilie
  • 20 ml sirop Ciocolata
  • 20 ml sirop cirese
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Preparati doua espresso la espressorul Breville Prima Latte.
Turnati topingul de ciocolata pe peretii interiori ai paharului apoi rotiti paharul.
Introduceti restul ingredientelor in blender si mixati timp de 50-60 secunde; eu folosesc blenderul performant Oster Delighter si functia cocktail.
Turnati bautura in pahar si decorati cu ciocolata si cireasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Mac si Ness
5
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Tocana padurarului
Bucataras.RO

Tocana padurarului

Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel...

Tocana padurarului
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post