Intr-o cescuta de cafea transparenta sau de punci se pune o lingurita plina cu crema de alune. Se intinde crema cu lingurita pe peretii cestii. Se prepara o cafea destul de tare si se toarna in cescuta. Se pune deasupra frisca, cat dorim.
Presaram alune maruntite si putina cafea macinata. Ornam cu o aluna intreaga. Daca vrem sa fie mai dulce, se poate pune si putin zahar in cafea. Eu nu am adaugat zahar si mi s-a parut suficient de dulce. Oricum, depinde si de gustul fiecaruia.
Se serveste imediat calda.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii