La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului. Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.
Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.
Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.
Enjoy!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii