- Se pune apa la fiert intr-o oala (oala se alege astfel incat sa incapa cele doua piersici).
- Se pun piersicile in apa care atinge temperatura de fierbere si se lasa timp de 2 minute.
- Se indeparteaza coaja piersicilor. Miezul fructului se taie bucatele.
- Se pun in blender piersicile pregatite anterior, laptele de cocos si zaharul. Se mixeaza toate igredientele.
- Se adauga gheata inainte de servire.
Pentru 2 portii.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii