Vinetele se coc. In vas de teflon se pune uleiul, ceapa cruda taiata felii, ardeii taiati felii, morcovul ras, telina rasa, piper, sare. Se calesc 5 minute se adauga putin cate putin apa, se amesteca bine pana se inmoaie compozitia. Se lasa sa se raceasa apoi se face pasta cu mixerul.
Se amesteca cu vinetele tocate si ele si se pun la foc impreuna cu sucul de rosii si foi de dafin se amesteca cam 20 min de la fierbere. Se pune si 3 bucati aspirina pisata la final. Se pastreza in borcane in frigider, pentru micul dejun sau cina.
Pofta buna
Se serveste pe paine
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii