Zacusca de Vinete Dietetica

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

vinete 2kg
o ceapa
250gr
ardei rosu 0
500 gr
ardei galben 0
500 gr
morcov 1 buc
telina 1 buc
suc de rosii sau pasta de rosii 250 ml
foi dafin 3 buc
ulei 250ml
sare 1 lingurita
piper 10 boabe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Vinetele se coc. In vas de teflon se pune uleiul, ceapa cruda taiata felii, ardeii taiati felii, morcovul ras, telina rasa, piper, sare. Se calesc 5 minute se adauga putin cate putin apa, se amesteca bine pana se inmoaie compozitia. Se lasa sa se raceasa apoi se face pasta cu mixerul.

Se amesteca cu vinetele tocate si ele si se pun la foc impreuna cu sucul de rosii si foi de dafin se amesteca cam 20 min de la fierbere. Se pune si 3 bucati aspirina pisata la final. Se pastreza in borcane in frigider, pentru micul dejun sau cina.

Pofta buna
Se serveste pe paine
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Zacusca de Vinete Dietetica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Zacusca de Vinete Dietetica