Vinetele se coc. In vas de teflon se pune uleiul, ceapa cruda taiata felii, ardeii taiati felii, morcovul ras, telina rasa, piper, sare. Se calesc 5 minute se adauga putin cate putin apa, se amesteca bine pana se inmoaie compozitia. Se lasa sa se raceasa apoi se face pasta cu mixerul.
Se amesteca cu vinetele tocate si ele si se pun la foc impreuna cu sucul de rosii si foi de dafin se amesteca cam 20 min de la fierbere. Se pune si 3 bucati aspirina pisata la final. Se pastreza in borcane in frigider, pentru micul dejun sau cina.
Pofta buna
Se serveste pe paine
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii