Vinete Pane cu Branza si Piept de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sau 4 vinete
  • sare
  • faina de grau
  • 1 sau jumate de piept de pui
  • branza sarata
  • 2oua
  • patrunjel
  • pesmet

Mod de preparare

Tai vinetele pe lungime si le pui sare, dai vinetele prin faina de grau si le prajasti, dai pe razatuare branza sarata, pui doua oua crude si patrunjel.

Umple vinetele cu compozitia le dai prin oua (cu o lingura de faina de grau) si prin pesmet si le prajesti. Usor nu??

pofta buna!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate