Vinete cu Maioneza si Cartofi

Complexitate
redusa
Vinete cu Maioneza si Cartofi

Ingrediente

  • - 3 vinete;
  • - un cartof;
  • - un sfert de ceapa;
  • Pt maioneza:
  • - 2 oua;
  • - o lingurita de mustar;
  • - ulei

Mod de preparare

Pentru ca afara ploua si nu putem coace vinetele pe gratar vom pune folie de aluminiu pe aragaz pentru a nu-l murdari si ne apucam de copt vinetele.

Dupa ce sunt gata coapte le curatam si le punem in storcator pentru a se stoarce de zeama. Intre timp punem la fiert un ou (pt. maioneza) si cartoful. Dupa ce oul este fiert facem maioneza dupa cum stiti, taiem vinetele, pisam cartoful, taiem marunt ceapa, apoi le punem intr-un castron, le saram cu putina sare, dar cu mai mult delikat (pt. ca le da un gust mai dulce) si le amestecam.

Cartoful le da un gust mai dulce si ajuta la digestia mai buna a maionezei.

Se serveste cu pofta si asa...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)