Pentru ca afara ploua si nu putem coace vinetele pe gratar vom pune folie de aluminiu pe aragaz pentru a nu-l murdari si ne apucam de copt vinetele.
Dupa ce sunt gata coapte le curatam si le punem in storcator pentru a se stoarce de zeama. Intre timp punem la fiert un ou (pt. maioneza) si cartoful. Dupa ce oul este fiert facem maioneza dupa cum stiti, taiem vinetele, pisam cartoful, taiem marunt ceapa, apoi le punem intr-un castron, le saram cu putina sare, dar cu mai mult delikat (pt. ca le da un gust mai dulce) si le amestecam.
Cartoful le da un gust mai dulce si ajuta la digestia mai buna a maionezei.
Se serveste cu pofta si asa...
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii