1. Se încinge cuptorul la 180°c/gaz 6. Se înmoaie fâşiile de pui în ou bătut, se scurg şi se dau prin pesmet. Se aşază pe o hârtie pentru copt şi se dau la cuptor 15-20 de minute sau până ce se pătrund şi devin crocante.
2. Între timp, se prepară tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se amestecă cu uleiul de măsline şi ceapa verde. Cu ajutorul unui curăţător pentru legume, se taie panglici de castravete şi morcov. Se aranjază tăiţeii pe farfurii pentru servit, alături de morcov şi castravete. Se aşază lângă crochetele de pui şi se servesc alături de un recipient cu sosul ales.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii