Un Platou cu Tăiţei şi Legume

Postat pe: 24-02-2012
(0)

Ingrediente

2 piepţi de pui curăţaţi de pieliţă, tăiaţi în fâşii de lungimea degetului
1 ou
bătut
50g de pesmet
200g de tăiţei din făină de orez cu ou, de lungime medie
2 linguri ulei de măsline
4 cepe verzi, mărunţite
jumătate de castravete
1 morcov mare
sos hoisin, sos de prune şi chili sau sos pentru friptură la grătar ca acompaniament

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
1. Se încinge cuptorul la 180°c/gaz 6. Se înmoaie fâşiile de pui în ou bătut, se scurg şi se dau prin pesmet. Se aşază pe o hârtie pentru copt şi se dau la cuptor 15-20 de minute sau până ce se pătrund şi devin crocante.

2. Între timp, se prepară tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se amestecă cu uleiul de măsline şi ceapa verde. Cu ajutorul unui curăţător pentru legume, se taie panglici de castravete şi morcov. Se aranjază tăiţeii pe farfurii pentru servit, alături de morcov şi castravete. Se aşază lângă crochetele de pui şi se servesc alături de un recipient cu sosul ales.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Un Platou cu Tăiţei şi Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Un Platou cu Tăiţei şi Legume