Traistute sarate, umplute cu crema de somon

Postat pe: 02-01-2017
(0)

Ingrediente

1/2 pachet aluat de foietaj
100 g burta de somon afumat
100 g somon afumat
100 g crema de branza
1/2 ceapa
5 linguri capere
1 ou pentru uns
cateva fire de patrunjel.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, la 200 grade C, pentru circa 15 -20 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Traistute sarate, umplute cu crema de somon" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Puteti lega traistutele cu fire de chives sau le puteti lasa nelegate.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Traistute sarate, umplute cu crema de somon