Traistute sarate, umplute cu crema de somon

Portii
20
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Traistute sarate, umplute cu crema de somon

Ingrediente

  • 1/2 pachet aluat de foietaj
  • 100 g burta de somon afumat
  • 100 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere
  • 1 ou pentru uns
  • cateva fire de patrunjel.

Mod de preparare

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, la 200 grade C, pentru circa 15 -20 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate