Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, la 200 grade C, pentru circa 15 -20 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii