Se taie cartofi in feliute subtiri si mici se pun la prajit cat sa se inmoaie cartoful doar, usor rumeniti.
Cat se prajesc/fierb in ulei cartofii se bat ouale.
Se scurg cartofii bine si se adauga ouale batute, sare si altceva daca doriti. Se amesteca bine si se adauga putin lapte ptr a face o masa omogena.
Daca va place sa gasiti bucatele de cartofi nu mestecati f mult.
Se pune intr-o tigaie si se prajeste amestecul pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se serveste atat calda, cat si rece cu maioneza! ! !
Pofta buna!
:)
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii