Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: tocam ceapa si ardeiul, taiem mezelul cubulete si maruntim branza. Curatam si taiem si cartofii cubulete. Incingem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam la calit cca. 1 minut, apoi adaugam ardeiul si amestecam. Punem peste ceapa si ardei, mezelul, apoi branza, amestecand continuu. Dupa cateva minute, adaugam si cartofii si lasam sa se rumeneasca un pic. Asezam compozitia intr-un vas antiaderent, turnam ouale batute amestecate cu smantana, omogenizam compozitia, presaram oregano si dam la cuptor pana se face oul.
Servim cu salata de rosii si salata verde sau cu ardei copti. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii