Gogosarii, curatati, se mixeaza impreuna cu o ceapa si pasta de rosii. Se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de unt( frecat spuma). Se obtine o pasta care se imparte in doua.
Se prepara o crema din branza de vaci frecata cu o ceapa taiata solzisori si restul de unt.
Prima parte de pasta se aseaza pe un platou, sub forma unui de blat de tort, se intinde crema de branza si se acopera cu cealalta parte de pasta. Se orneaza cu patrunjel tocat fin.
Se da la rece pt. 2 ore.
Se serveste cu salata verde sau cu ce doriti.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii