Tort-aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 gogosari
  • 300 g branza de vaci sau cas
  • 200 g unt
  • 2 cepe
  • pasta de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Gogosarii, curatati, se mixeaza impreuna cu o ceapa si pasta de rosii. Se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de unt( frecat spuma). Se obtine o pasta care se imparte in doua.

Se prepara o crema din branza de vaci frecata cu o ceapa taiata solzisori si restul de unt.

Prima parte de pasta se aseaza pe un platou, sub forma unui de blat de tort, se intinde crema de branza si se acopera cu cealalta parte de pasta. Se orneaza cu patrunjel tocat fin.

Se da la rece pt. 2 ore.
Se serveste cu salata verde sau cu ce doriti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate