Torta Tramezzino

Postat pe: 09-07-2008
(0)

Ingrediente

2 cutii de ton in ulei
200 gr maioneza
paine feliata
o jumatate de ceapa
cateva masline verzi si cateva negre
piper
feliute de branza topita si icre de peste rosii pentru decorat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se scurge tonul de ulei, se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu maioneza, maslinele si ceapa taiate marunt.

Se pune un pic de piper. Apoi cu acesata compozitie se ung pe rand feliile de paine, care se aseaza una peste alta ca o torta.

Deasupra se pune un strat de maioneza care se decoreaza dupa placere cu branza topita si icrele de peste.
Se seveste taiata felii, ca si o torta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Torta Tramezzino" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Torta Tramezzino