Torta Tramezzino

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 200 gr maioneza
  • paine feliata
  • o jumatate de ceapa
  • cateva masline verzi si cateva negre
  • piper
  • feliute de branza topita si icre de peste rosii pentru decorat

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei, se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu maioneza, maslinele si ceapa taiate marunt.

Se pune un pic de piper. Apoi cu acesata compozitie se ung pe rand feliile de paine, care se aseaza una peste alta ca o torta.

Deasupra se pune un strat de maioneza care se decoreaza dupa placere cu branza topita si icrele de peste.
Se seveste taiata felii, ca si o torta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate