Se scurge tonul de ulei, se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu maioneza, maslinele si ceapa taiate marunt.
Se pune un pic de piper. Apoi cu acesata compozitie se ung pe rand feliile de paine, care se aseaza una peste alta ca o torta.
Deasupra se pune un strat de maioneza care se decoreaza dupa placere cu branza topita si icrele de peste.
Se seveste taiata felii, ca si o torta.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii