Tort din salata de boeuf light

Postat pe: 08-01-2017
(0)

Ingrediente

1 aripa mare curcan,
600 g piept de pui,
1 kg cartofi,
1 ceapa,
3 morcovi,
1/2 telina,
2 fire apio,
un borcan castraveti murati in otet,
200 g gogosari in otet,
300 g iaurt cremos,
200-250 g crema de branza,
2 lingurite mustar,
sare,
piper,
2 ardei

Mod de preparare

PREGĂTIRE

01h:30min

GĂTIRE

30min

PORȚII

1 portie
Punem la fiert carnea si cartofii intregi si curatati in oale diferite. Dupa ce luam toata spuma de la carne, adaugam ceapa, morcovii si telina. Cand sunt fierte carnea si legumele, le scoatem intr-un castron si le lasam sa se racoreasca (ceapa o aruncam). Cartofii ii scurgem si ii lasam si pe acestia sa se racoreasca. Taiem carnea cubulete si le punem intr-un castron incapator. Tocam cartofii, morcovii si telina si le punem si pe acestea peste carne. Tocam si apio, castravetii murati si gogosarii. Pregatim intr-un bol “maioneza” de iaurt: amestecam iaurtul, jumatate din cantitatea de branza, mustarul si sare. Turnam “maioneza” peste ingredientele din castron, amestecam bine si potrivim de sare si piper. Tapetam o cutie rotunda cu folie alimentara, turnam compozitia in cutie, presand bine, sa nu ramana goluri si dam la frigider pentru cateva ore sau peste noapte. Intoarcem cutia peste o farfurie, cu susul in jos, scuturam si o scoatem cu tot cu folia de plastic. Ungem cu restul de crema de branza si ornam cu ardei gras colorat si ceapa verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort din salata de boeuf light" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort din salata de boeuf light