Tocinei cu Smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg smantana
  • 1 ou
  • o lingurita de faina
  • 200 g smantana
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati se dau pe razatoarea mica, dupa care se scurg si se amesteca usor cu faina. oul, sarea si piperul.
Intr-o tigaie, se incinge putin ulei, se pun, cu o lingura, cate 3-4 tocinei si se prajesc pe ambele parti. Se servesc calzi cu smantana pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc