Se taie fisii de vinete si dovlecei, se pun pe gratar pentru a le da " fata" dupa care se aseaza alternativ, intr-o tava de cozonac (daca nu aveti puteti folosi alt vas), in asa fel incit fisiile de dovlecei si vinete la sfirsit cind tava e plina sa poata acoperi compozitie. Se pune un rind de carne, unul de cartofi, unul de cascaval, ... alternativ iar in final se presara parmezan si se acopera tot cu dovlecel si vinete asa cum am spus. Se da la cuptor la foc mediu, cam 45 minute pina devine totul rumen si bine facut.
Parte din fisiile de vinete la gratar, le folosim pentru a le umple cu "Mascarpone" Ricotta, sau alta brinza crema care merge bine cu vinete ....
Daca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia...
Inimioare cu cascavalReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii