Terina cu Dovlecel si Vinete

Postat pe: 11-04-2011
(0)

Ingrediente

4-5 vinete
4 dovlecei
cascaval ras
parmezan
1/2 kg carne tocata (amestec ca pentru chiftele)
1/2 kg cartofi
1 cutie Mascarpone

Mod de preparare

Se taie fisii de vinete si dovlecei, se pun pe gratar pentru a le da " fata" dupa care se aseaza alternativ, intr-o tava de cozonac (daca nu aveti puteti folosi alt vas), in asa fel incit fisiile de dovlecei si vinete la sfirsit cind tava e plina sa poata acoperi compozitie. Se pune un rind de carne, unul de cartofi, unul de cascaval, ... alternativ iar in final se presara parmezan si se acopera tot cu dovlecel si vinete asa cum am spus. Se da la cuptor la foc mediu, cam 45 minute pina devine totul rumen si bine facut.

Parte din fisiile de vinete la gratar, le folosim pentru a le umple cu "Mascarpone" Ricotta, sau alta brinza crema care merge bine cu vinete ....
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Terina cu Dovlecel si Vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Terina cu Dovlecel si Vinete