Scurgeti rosiile de ulei, absorbiti uleiul ramas de pe ele cu un servet de hartie. Daca rosiile sunt intregi, le taiati in doua.
Frecati ricotta/urda (sau alta branza ) cu putina smantana, usturoiul, ierburile aromatice maruntite (eu am pus patrunjel si oregan), sarea si piperul. Puneti putina crema de branza deasupra rosiei, decorati cu o maslina, un capere... ce vreti.
Daca vreti, puteti inchide cu o alta jumatate de rosie sau le lasati asa cum am facut eu. Se conserva in frigider.
Cui nu-i plac ardeii umpluți? Sunt delicioși, se prepară foarte ușor și repede. Ingredientele de mai jos sunt...
Ardei umplutiAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii