- am incalzit cuptorul la 200°c
- am pus foaia de aluat cu hirtia de copt intr-o tava de tort (din cea care se desface) si am intepat numai fundul aluatului cu furculita
- am asezat cu lingura brinza care este cremoasa, nu trebuie sa fie strat uniform caci brinza se topeste oricum
- am batut ouale cu smintina si am adaugat pesto, apoi am varsat peste brinza
- am intors marginile aluatul peste umplutura
- am introdus tava cu tarta in cuptor si am redus temperatura la 180 °c, am lasat la copt cca 30 minute sau pina cind e aurie.
se taie dupa vreo 10 minute de cind ati scos-o din cuptor si se serveste calduta sau chiar rece (eu am mincat si rece si era la fel de buna, avantaj rece caci se taie mult mai bine si mai usor)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii