Tarta Sarata cu Brinza si Pesto de Busuioc

Postat pe: 11-04-2012
(0)

Ingrediente

o foaie de aluat frantuzesc 230 gr
400 gr brinza (cremoasa) stracchino
http: //en wikipedia Org/wiki/Stracchino] stracchino
4 oua
4 linguri lapte gras (eu am pus smintina nefermentata)
50 gr pesto de busuioc traditional

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
- am incalzit cuptorul la 200°c
- am pus foaia de aluat cu hirtia de copt intr-o tava de tort (din cea care se desface) si am intepat numai fundul aluatului cu furculita
- am asezat cu lingura brinza care este cremoasa, nu trebuie sa fie strat uniform caci brinza se topeste oricum

- am batut ouale cu smintina si am adaugat pesto, apoi am varsat peste brinza
- am intors marginile aluatul peste umplutura
- am introdus tava cu tarta in cuptor si am redus temperatura la 180 °c, am lasat la copt cca 30 minute sau pina cind e aurie.

se taie dupa vreo 10 minute de cind ati scos-o din cuptor si se serveste calduta sau chiar rece (eu am mincat si rece si era la fel de buna, avantaj rece caci se taie mult mai bine si mai usor)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta Sarata cu Brinza si Pesto de Busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta Sarata cu Brinza si Pesto de Busuioc