Se feliaza cuipercile si se calesc timp de 5 minute in putin ulei de masline.
 Cremvustii taiati in rondele fine se adauga peste ciuperci si se lasa la prajit 3 minute.
 Intre timp, se bat bine ouale cu faina,drojdia uscata si un praf de sare si se imparte in 3 compozitia astfel obtinuta.
 Se fac 3 omlete.
 Pe un platou se pune prima omleta,peste ciupercile si cremvustii.Cu a doua se procedeaza la fel.
 Peste ultima omleta se pune bulionul incalzit si se presara patrunjelul tocat.
 Se serveste cu salata verde.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii