tarta din omlete umplute cu ciuperci si cremvusti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g ciuperci
  • 5 cremvusti
  • 1 cana cu bulion
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura drojdie uscata
  • patrunjel tocat
  • ulei de masline pt calit
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se feliaza cuipercile si se calesc timp de 5 minute in putin ulei de masline.
Cremvustii taiati in rondele fine se adauga peste ciuperci si se lasa la prajit 3 minute.
Intre timp, se bat bine ouale cu faina,drojdia uscata si un praf de sare si se imparte in 3 compozitia astfel obtinuta.
Se fac 3 omlete.
Pe un platou se pune prima omleta,peste ciupercile si cremvustii.Cu a doua se procedeaza la fel.
Peste ultima omleta se pune bulionul incalzit si se presara patrunjelul tocat.
Se serveste cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa