Forma pe care am folosit-o eu are diametrul de 22 cm!
Se unge forma f. bine cu unt. Cartofii se taie felii subtiri cu mandolina si se tamponeaza usor cu un servet de bucatarie. Cirnatul se taie felii subtiri, iar ceapa se taie marunt. Se presara putin din ceapa taiata pe fundul formei, dupa care se pun feliile de cartofi, una linga alta si putina sare si piper.
Deasupra se pun citeva din feliile de cirnat afumat, dupa care se presara putin cascaval ras pe razatoarea cu gauri mari si citeva bacatele de unt. Se formeaza la fel al doilea strat, iar deasupra se pune cascaval ras si putin unt. Se baga tava in cuptorul preincalzit la 200*c (400*f) si se lasa 30 de minute sau pina face o crusta frumos aurie deasupra.
pofta buna!
Nu am avut un nume mai potrivit pentru reteta ... :?
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii