Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe foc cca 15 minute .
Branza am dat-o pe razatoarea mica si am amestecat-o cu 3 oua batute.Carnaciorii i-am taiat felii.Am amestecat ouale cu branza , ceapa si spanacul ,cele 2 linguri de pesmet si bucatelele de carnaciori.
Am uns un vas cu unt, am asezat bucata de aluat decongelata , am intepat-o cu furculiata din loc in loc , apoi am pus umplutura.Deasupra am asezat felii de carnaciori si fasii de aluat si am uns cu ou.
Am introdus in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii