Tarta cu spanac si carnaciori

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu spanac si carnaciori

Ingrediente

  • o bucata aluat congelat cca 200 g
  • o mana buna de spanac cca300 g
  • o bucata de branza cca 100 g
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • un cub de unt cca 10 g
  • 3 carnaciori medii
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe foc cca 15 minute .

Branza am dat-o pe razatoarea mica si am amestecat-o cu 3 oua batute.Carnaciorii i-am taiat felii.Am amestecat ouale cu branza , ceapa si spanacul ,cele 2 linguri de pesmet si bucatelele de carnaciori.

Am uns un vas cu unt, am asezat bucata de aluat decongelata , am intepat-o cu furculiata din loc in loc , apoi am pus umplutura.Deasupra am asezat felii de carnaciori si fasii de aluat si am uns cu ou.

Am introdus in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, aproximativ 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate