Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale, apoi se pune ceapa tocata marunut. Se omogenizeaza usor cu o furculita.
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru, se taie in forma rotunda si se asaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina de grau. Peste aluat, se pune cu lingura, compozitia de branza, se asaza baconul taiat marunt, ciupercutele, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos, este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu ketchup sau fara. Oricum va fi servita, va fi excelenta la gust. Sa aveti pofta, dragilor!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAluaturi de casa Imi place foarte mult sa pregatesc tarte si de data aceasta am pregatit una cu branza si afine.
Desert tarta cu branza si afineReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii