Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale, apoi se pune ceapa tocata marunut. Se omogenizeaza usor cu o furculita.
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru, se taie in forma rotunda si se asaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina de grau. Peste aluat, se pune cu lingura, compozitia de branza, se asaza baconul taiat marunt, ciupercutele, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos, este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu ketchup sau fara. Oricum va fi servita, va fi excelenta la gust. Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii