Tarta cu branza de capra

Postat pe: 23-01-2017
(0)

Ingrediente

1 foaie aluat foietaj,
1 felie mare de branza de capra,
5 legaturi de ceapa verde,
5 oua,
200 gr. bacon,
200 gr. ciupercute feliate,
cateva rosii chery,
200 gr. masline, verzi si negre.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii
Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale, apoi se pune ceapa tocata marunut. Se omogenizeaza usor cu o furculita.
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru, se taie in forma rotunda si se asaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina de grau. Peste aluat, se pune cu lingura, compozitia de branza, se asaza baconul taiat marunt, ciupercutele, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos, este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu ketchup sau fara. Oricum va fi servita, va fi excelenta la gust. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu branza de capra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu branza de capra