Vasul in care tinem la sarat suncile afecteaza sau nu in mod direct calitatea produsului obtinut. Un inox, un aluminiu alimentar sau lemn sant materiale din care sa fie confectionate vasele in care sa punem suncile la sarat. Insist asupra acestui lucru in mod deosebit spre a intra in obisnuinta calitatea vasului - calitatea produsului
Plecam mai departe si avem sunca transata pe categorii, o asezam la sare una langa cealalta, un rand de sunca unul de sare iar intre randuri crengute de cimbru si catei de usturoi striviti pentru a putea transfera aroma lor bucatilor de sunca.
Un strat de sare deasupra, capac la vas si daca nu o afumam si o lasam simplamusai sa stea peste trei saptamani. Se scoate pe masura ce este consumata, se spala se tamponeaza cu un prosop si se tine atarnata la vant sau la frigider.
Formeaza sau completeaza diferite meniuri traditionale
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii