Vasul in care tinem la sarat suncile afecteaza sau nu in mod direct calitatea produsului obtinut. Un inox, un aluminiu alimentar sau lemn sant materiale din care sa fie confectionate vasele in care sa punem suncile la sarat. Insist asupra acestui lucru in mod deosebit spre a intra in obisnuinta calitatea vasului - calitatea produsului
Plecam mai departe si avem sunca transata pe categorii, o asezam la sare una langa cealalta, un rand de sunca unul de sare iar intre randuri crengute de cimbru si catei de usturoi striviti pentru a putea transfera aroma lor bucatilor de sunca.
Un strat de sare deasupra, capac la vas si daca nu o afumam si o lasam simplamusai sa stea peste trei saptamani. Se scoate pe masura ce este consumata, se spala se tamponeaza cu un prosop si se tine atarnata la vant sau la frigider.
Formeaza sau completeaza diferite meniuri traditionale
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii