Pregatim un ceaun mai mare in care punem apa la fiert.
Alaturi de apa punem condimentele care sant pentru reteta.
Adaugam sare pana sta oul deasupra si atunci mai adaugam 250 gr de sare pentru orice eventualitate.
Un clocot bun ar fi suficient ca saramura sa fie gata, si o lasam sa se raceasca.
pregatim vasul unde o sa tinem sunca la saramura, asezam cat mai bine suncile dupa care turnam saramura strecurata dinainte ca sa indepartam impuritatile.
Se pune capac la vasul respectiv si se pastreaza in camara.
Bucatile de sunca se scot cu o zi inaint de a fi consumate se clatesc se tamponeaza cu un prosop si se pun la frigider pana in ziua urmatoare.
Se poate consuma simpla, condimentata, cu mustar cu ceapa cu hrean.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAndra Mihail a pregătit niște clătite sărate cu brânzeturi foarte gustoase. Rețeta este atât de simplă...
Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasăDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii