Sunca la Saramura

Postat pe: 18-02-2013
(2)

Ingrediente

apa, sare
cimbru
usturoi
foi de dafin
sunca de la sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pregatim un ceaun mai mare in care punem apa la fiert.
Alaturi de apa punem condimentele care sant pentru reteta.

Adaugam sare pana sta oul deasupra si atunci mai adaugam 250 gr de sare pentru orice eventualitate.
Un clocot bun ar fi suficient ca saramura sa fie gata, si o lasam sa se raceasca.
pregatim vasul unde o sa tinem sunca la saramura, asezam cat mai bine suncile dupa care turnam saramura strecurata dinainte ca sa indepartam impuritatile.

Se pune capac la vasul respectiv si se pastreaza in camara.
Bucatile de sunca se scot cu o zi inaint de a fi consumate se clatesc se tamponeaza cu un prosop si se pun la frigider pana in ziua urmatoare.
Se poate consuma simpla, condimentata, cu mustar cu ceapa cu hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sunca la Saramura" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  18.02.2013 10:46:23

Este de o calitate mai aparte decat surorile ei.Ca sa va convingeti de cele spuse nu ramane decat sa faceti asta reteta si sa o savurati pe indelete.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sunca la Saramura