Sparanghelul se fierbe dupa metoda stiuta, se prepara o pasta din spanac, ulei, sare si praf de usturoi, dupa gust. Se indeparteaza coaja de la feliile de piine (feliata, patrata), si se intind cu sucitorul ca orice coca. Pe feliile de piine intinsa astfel se pune un strat subtire de maioneza si sparanghelul ca in schema de mai jos. Se dau la cuptor pina incep sa se rumeneasca la fel ca la prajiitorul de piine. Se scot pe farfurie si se pune peste ele pasta de spanac cu usturoi.
Neavind la indemina piine patratoasa, am folosit o painica normala, de aceea nici forma nu este cea scontata. Daca folositi felii de piine patrate, veti obtine niste mici ''pliculete'' simpatice ca in desen.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii