Sparanghel cu Bacon

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bastoane de sparanghel
  • 8 fasii de bacon
  • 8 scobitori taiate in jumatate
  • piper
  • nu am mai pus sare ca bacon-ul e deja condimentat de sare

Mod de preparare

Se indeparteaza partea lemnoasa de la sparanghel, se spala. Infasuram fiecare felie de bacon pe fiecare baston de sparanghel, prinzand baconul de sparanghel cu cate o jumatate de scobitoate de fiecare capat al bastonului de sparanghel.

Se asezoneaza cu piper, se pune intr-o tava si sa da la cuptor pe optiunea grill (daca nu este aceasat optiune, se seteaza cuptorul pe cea mai ridicata temperatura). Eu am lasat bastoanele la cuptor pe optiunea grill pt 15 min (depinde cat de mult vreti sa se prajeasca baconul).
Eu il consider aperitiv, dar se poate servi cu orice ganitura vreti (orez, puree de carofi etc.)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate