Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine fiarta avand grija ca din cand in cand sa indepartam spuma.
Cand carnea este fiarta o scoatem pe o farfurie.
Spalam bucata de broccoli si o rupem in buchetele.Intr-un vas cu apa si sare care a ajuns la fierbere introducem buchetelele de broccoli si le tinem cateva minute(3/4).
Cu ajutorul unei spatule scoatem apoi pe o farfurie buchetelele de broccoli.
Intre timp facem urmatorul amestec.: amestecam jumatate din cantitatea de cascaval cu smantana,ouale si laptele.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Ungem un vas termorezistent cu unt si asezam un rand de broccoli, un rand de piept de pui apoi iar broccoli si apoi iar pui (pe orizontala).
Deasupra punem amestecul de mai sus si dam la cuptorul preincalzit ,la 180 timp de circa 20 min dupa care scoatem vasul, presaram restul de cascaval si patrunjelul taiat marunt,punem din loc in loc maslinele si mai dam la cuptor pentru inca 10/15 min pana cand cascavalul se topeste .Se poate servi atat cald cat si rece.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii