Intr un vas punem apa cu zeama de varza si celelalte condimente si le dam in clocot o jumate de ora dupa care lasm la racit.
 Asezam soriciul inborcan de exemplu suluri suluri cat mai inghesuit. 
 Acoperim soriciul cu sare si turnam saramura strecurata pana se umple borcanul. 
 Pentru o aroma deosebita folosim o creanga de brad care va fi asezata la gura borcanului capacit si dus in camara. 
Ce poate fi mai bun decat o portie de sorici cu aroma fina de brad.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii