Intr-un bol, frecati gorgonzola cu untul moale pana obtineti o compozitie cremoasa. Inglobati faina si alunele macinate. Framantati putin cat sa se lege ingredientele si modelati aluatul sub forma de sul cu diametrul de 4- 5 cm.
Inveliti in folie alimentara si dati la rece pana a doua zi. Taiati ruloul in felii cu o grosime de 0, 5 cm si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la mijlocul cuptorului preancalzit, pentru circa 12- 15 min, la 175 grade sau pana cand sunt copti si usor rumeniti.
Scoateti pe un gratar si lasati la racit, timp in care biscuitii se mai intaresc putin. Acesti "biscuiti" sunt aromati, buni si pot fi serviti ca o gustare in sine pentru ca sunt foarte satiosi. Pot fi pusi ca pachetel la serviciu, dar se preteaza si ca snack langa o bere.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii