Snack cu Gorgonzola

Complexitate
redusa
Snack cu Gorgonzola

Ingrediente

  • -120 g gorgonzola
  • la temperatura camerii
  • -50 g unt la temperatura camerii
  • -90 g faina
  • -75 g alune, macinate
  • Puteti inlocui gorgonzola cu o alta branza / cascaval iute, condimentat, iar alunele cu nuci

Mod de preparare

Intr-un bol, frecati gorgonzola cu untul moale pana obtineti o compozitie cremoasa. Inglobati faina si alunele macinate. Framantati putin cat sa se lege ingredientele si modelati aluatul sub forma de sul cu diametrul de 4- 5 cm.

Inveliti in folie alimentara si dati la rece pana a doua zi. Taiati ruloul in felii cu o grosime de 0, 5 cm si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la mijlocul cuptorului preancalzit, pentru circa 12- 15 min, la 175 grade sau pana cand sunt copti si usor rumeniti.

Scoateti pe un gratar si lasati la racit, timp in care biscuitii se mai intaresc putin. Acesti "biscuiti" sunt aromati, buni si pot fi serviti ca o gustare in sine pentru ca sunt foarte satiosi. Pot fi pusi ca pachetel la serviciu, dar se preteaza si ca snack langa o bere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga
Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci
Cele mai apreciate rețete
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
2
Carte de bucate

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Amandine III
4
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
5
Dulciuri

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
Parteneri
Chec cu portocale
Culinar.RO

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Chec cu portocale
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos