Shaorma Cu Piept De Pui

Postat pe: 21-11-2010
(5)

Ingrediente

lipiile:
700g faina
drojdie proaspata cat o jumatate de nuca
lapte cat sa iasa un aluat elastic
sare
o cescuta de ulei
umplutura (cantitatile sunt in functie de cate lipii aveti sau de cat de bogata vreti sa fie shaorma):
piept de pui la gratar
varza proaspata
cartofi prajiti
castraveti proaspeti (sau murati)
un gogosar proaspat
Sosul:
300g smantana
100g maioneza
3 catei de usturoi (pisati)
piper alb macinat
sare

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus. Dupa ce l-ati framantat NU il lasati sa creasca il portionati si il intindeti cat mai subtire si le coaceti imediat - mie din aceasta cantitate mi-au iesit 12 lipii.

Pieptul facut la gratar se taie cubulete, varza se toaca fasii subtiri
castravetii se taie julien la fel si gogosarii, fiecare se pun in vase separate.

Sosul se prepara din ingredientele de mai sus.
Pe lipie se pun din fiecare din ingredientele de mai sus se impacheteaza si se serveste


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Shaorma Cu Piept De Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  04.05.2009 23:29:25

multumesc Georgiana:)

georgianab17
•  30.04.2009 13:37:01

ma bucur k ai postat aceasta reteta e o delicatesa

LORY
•  23.02.2009 15:38:18

e preferata copiilor mei...asa ca de cand am postat aceasta reteta am mai facut-o de cel putin 7 ori :)

stefy
•  21.02.2009 21:45:50

e si preferita mea

oana86
•  24.04.2008 20:50:19

mmm, e o bunatate

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Shaorma Cu Piept De Pui