`Savarine` cu Fasole Batuta

Complexitate
redusa
`Savarine` cu Fasole Batuta

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 rosie
  • 1 legatura ceapa verde

Mod de preparare

Am prajit inelele de circa 1, 5 cm latime (am folosit partea de jos si cea de sus pentru capac), am asezat inelul de jos in farfurie, am umplut cu fasole batuta, am pus capacul, am pus ceapa prajita taiata fin peste capac (in gaura) si am ornat farfuria ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate