Se pune aparatul de waffle la incalzit si in timpul asta spargem oul si il batem bine de tot adaugand si lingura de lapte. Saram si piperam.
Pregatim sunca si feliutele de avocado.
Cand aparatul este fierbinte se pune putin ulei in el si se toarna oul in ambele locuri.
Se inchide capacul si se lasa la copt 2 minute.
Se scoate pe o farfurie una din omlete, se aseaza sunca peste ea dupa care se pune a doua omleta deasupra. Se presara cascavalul deasupra si se aranjeaza feliutele de avocado. Se serveste cu paine prajita sau chiar fara, la micul dejun sau se poate manca la pranz langa o portie de cartofi prajiti sau/si salata
Daca doriti sa nu aveti partea de jos a sandwichului omleta gaurita, atunci din cantitatea de ou batut se pune mai mult intr-o parte a aparatului si mai putin in cea de a doua. In cazul asta felia de jos va fi plina iar deasupra vom avea doar un grilaj de omleta. Pentru umplut se procedeaza cum am scris mai sus.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii