Se spala si se curata de coaja si de lamele ciuperca. Codita se curata si ea si se toaca marunt. Se unge cu ulei ciuperca, se sareaza si se pipereaza si codita tocata se pune in ea dupa care se pune la cuptor pentru 15 minute sau pana este facuta.
Intre timp se pregateste chifla, se taie in doua, se incalzeste putin sau se prajeste foarte putin, se unge cu maioneza dupa care se pune deoparte,.
Rosia se spala si se taie cubulete, ceapa verde la fel.
Frunzele de salata se spala si se rup in bucatele ceva mai micute.
Se ia chifla unsa, se aseaza pe ea cateva frunze de salata, cateva bucatele de rosie si ceapa verde si se pune deoparte, din nou.
Se scoate ciuperca din cuptor, se aseaza deasupra jumatatii de sandwich, se presara deasupra restul de rosie si ceapa verde, salata si mozzarella rasa, se pune capacul chiflei si se serveste cu multa placere ..... pentru cine iubeste hamburgerul, sandwichul asta este un inlocuitor perfect .... pe partea vegetariana
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii