Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Postat pe: 16-04-2016
(0)

Ingrediente

Pentru doua sandvisuri:
un cartof alb
varza alba si rosie (50 g)
doua chifle
4 felii de salam sandvis toast
ketchup dulce
sare
piper
untura pentru prajit cartofii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata cartoful de coaja, se taie cu ajutorul unui cutit ondulat, se clateste cu apa rece si se pun feliile la prajit in untura, amestecandu-se din cand in cand.

Varza alba si rosie se taie fideluta si se da cu putina sare.

Se taie cate un capac la chifle, se scobesc de miez, se aseaza cartofii prajiti in ele, se pune putin ketchup dulce si deasupra se aseaza cate doua felii de salam. Se scobesc capacelele de la chifle si se aseaza varza in ele, se adauga piper, apoi se pun capacelele peste salam si se pot servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza