Saleurile cu cascaval sunt niste gustari delicioase si usor de facut. Sunt perfecte pentru orice moment al zilei, fie ca e micul dejun sau o gustare rapida.
Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa, framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, intindem coca pe o planseta, apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece, pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece, pana a doua zi.
Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou si il asezam pe o planseta pe partea ingusta, presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.
Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc.
Foarte fragede. Se topesc in gura.
Daca v-a placut reteta noastra, va invitam sa descoperiti si altele: saratele cu branza sarata - gustarea perfecta, saleuri de casa sau saleuri cu cascaval.
Pofta buna!
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDe la Panacris luata si de Motan executata! Foarte buna!
Foi de napolitane cu crema de rahatDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii