Salata Verde cu Piept de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru 2 persoane
1 piept de pui feliat
1 salata verde
telina (1 cotor)
1/2 lamaie
2 lingurite de maioneza (se poate mari doza dupa gust)
usturoi (eu am pus putin praf)
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se coace pe gratar intorcandu-l de doua trei ori sa fie patruns bine! Cand este gata saram, piperam si il lasam la racit!

Intre timp spalam bine salata verde o dam la centrifuga pentru a o scurge bine de apa si o maruntim putin! Curatam cotorul de telina de filamente (cu lama folosita la curatat cartofii) si il taiem cubulete. Se foloseste partea centrala de la telina (inima), deci cotoarele care sunt albe si foarte fragede! Daca aveti telina radacina se poate inlocui foarte bine cu putina telina rasa (o lingura)!

Cand pieptul de pui s-a racit (poate sa fie si putin caldut) se taie fasiute! Maioneza se emulsioneaza cu ulei de masline suc de lamaie, praf de usturoi sare si piper (totul dupa gustul personal) si se amesteca cu carnea de pui! Se adauga telina salata verde, patrunjel verde, marar (cine are) si se asezoneaza!

Pentru ornat se pote folosi un ou fiert taiat felii!
Eu am folosit doar rosioare si masline verzi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata Verde cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata Verde cu Piept de Pui