Ingrediente
● 3 vinete |
● 200 ml ulei |
● 4 catei de usturoi |
● 2 linguri de iaurt |
● zeama de la 1/2 lamaie |
● sare si piper dupa gust |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se curata vinetele de coaja si se taie cubulete. Se prajesc pana se inmoaie si se pot pasa. Se scurge surplusul de ulei si se paseaza vinetele pana devin piure. Se adauga usturoiul pisat, sare si piper. Se stoarce si jumatatea de lamaie. Cand se mai racesc putin se adauga 2 linguri de iaurt si se amesteca bine.
Se serveste garnisita cu rosii si verdeata. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Vinete Rapida" nu uita sa ii faci un review.
Se serveste garnisita cu rosii si verdeata. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Vinete Rapida" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
eli
• 26.10.2008 13:31:43
cu siguranta am s-o probez si eu!Mi se pare interesant ornamentul,cum l-ai facut?
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.11.2008 12:02:57
Eli draga, am taiat o rosie in jumatati, si, cu un cutit foarte subtire si bine ascutit am inceput sa tai cate o feile dinspre exterior catre interior (centru), oblic, pana cand partea de deasupra se desprinde. Faci astfel 3 taieturi, ultima este pentru a desprinde partea ingusta de deasupra. Apoi le deplasezi pe axa centrala cu mana, sa iasa in afara. Cu puntina rabdare iti iese. Merge tehnica si la portocala.