Se pune puiul la fiert cu sare si piper. Intre timp se taie cubulete castravetii acri si se pun intr-un castron (castron in care se va prepara salata). Se pun siciupercile peste si mararul tocat marunt. Cand s-a fiert puiul se taie cuburi si pune si el peste celelalte ingrediente. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri de ou, o lingurita mustar, sare, piper si ulei. Se amesteca intr-un castronel 2 linguri de maioneza cu iaurtul si smantana.
Sosul astfel preparat se pune in castron si se amesteca cu celelalte ingrediente.
Se da la rece.
Pofta buna!!!
Se poate servi ca aperitiv.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii