Portocalele se curata de coaja cu cutitul, ca un mar, apoi se taie cu un cutit ascutit in stinga si in dreapta fiecarei felii ca sa scoatem doar miezul feliei de portocala fara pielite.
Sfecla rosie fiarta pina cind intra furculita in ea sau coapta in cuptor sau la aburi si apoi curatata de coaja, este taiata felii subtiri sau rasa pe razatoarea mare.
Amestecam totul si condimentam cu sare, piper si ulei.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii