Salata de Portocale si Sfecla Rosie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - portocale
  • - sfecla rosie
  • - sare
  • - piper
  • - ulei
  • daca doriti puteti adauga si ceapa taiata subtire

Mod de preparare

Portocalele se curata de coaja cu cutitul, ca un mar, apoi se taie cu un cutit ascutit in stinga si in dreapta fiecarei felii ca sa scoatem doar miezul feliei de portocala fara pielite.

Sfecla rosie fiarta pina cind intra furculita in ea sau coapta in cuptor sau la aburi si apoi curatata de coaja, este taiata felii subtiri sau rasa pe razatoarea mare.

Amestecam totul si condimentam cu sare, piper si ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate