Se curata cu cutitul ca pe mar portocalele (ca sa le curatati si de pielita alba). Apoi se curata "al vivo" adica se introduce lama cutitului in lateralele (stinga si dreapta) a fiecarei felii de portocala si se cresteaza, in felul asta felia rezulta fara nici o pielita alba, doar miezul.
Dar se poate dupa ce ati curatat coaja cu cutitul sa impartiti portocala in doua, sa ii scoateti miezul alb si apoi sa taiati fiecare jumatate in felii. Sau sa o taiati in cuburi sau bucatele.
Feniculul se spala, se taie virful cu frunze si partea de la baza, se taie in doua si se arunca "foile" externe care sunt mai groase. Apoi se taie felii subtirele.
Asezam intr-un platou fenelul si portocalele si condimentam cu sare, piper si ulei.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii