Se curata cu cutitul ca pe mar portocalele (ca sa le curatati si de pielita alba). Apoi se curata "al vivo" adica se introduce lama cutitului in lateralele (stinga si dreapta) a fiecarei felii de portocala si se cresteaza, in felul asta felia rezulta fara nici o pielita alba, doar miezul.
Dar se poate dupa ce ati curatat coaja cu cutitul sa impartiti portocala in doua, sa ii scoateti miezul alb si apoi sa taiati fiecare jumatate in felii. Sau sa o taiati in cuburi sau bucatele.
Feniculul se spala, se taie virful cu frunze si partea de la baza, se taie in doua si se arunca "foile" externe care sunt mai groase. Apoi se taie felii subtirele.
Asezam intr-un platou fenelul si portocalele si condimentam cu sare, piper si ulei.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii