Pui de la inceput intr-un bol icrele, mustarul si zeama de lamaie.
Omogenizezi ingredientele cu mixerul.
Cand amestecul a capatat o consistenta vascoasa pui putin cate putin toata cantitatea de ulei.
Din cand in cand pui cate o lingura de apa minefala, care le va spori si le va face foarte pufoase. Nu pui nici paine, nici gris, caci le schimba gustul.
In cazul in care ti se par icrele prea sarate(inaimte de a le prepara) le pui intr-un tifon, le legi cu o ata (bocceluta) si le tii 1 ora in apa rece. Storci "bocceluta bine" si le pregatesti.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorParfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu...
Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii