Se curata dovlecei de marime potrivita. Apoi se spala si se taie cubulete mici. Intrun ceaunel se pune la incins uleiul dupa care punem dovlecei tocati cubulete si se lasa la prajit eiisi lasa zeama lor si incep sa fiarba mestecand din cand in cand pana incep sa se facaluiasca si capata o culoare aurie >apoi se pune sarea dupa gust si usturoiul.
Se da la rece si se mananca pe paine ca salata de vinete. Aceasta reteta o am de la bunica mea este foarte buna va garantez. Familia mea mananca cu placere, este recomandata si la posturi si la masa de zi cu zi
Se poate servi si pe farfurie cu o frunzulita de patrunjel
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii