Se curata dovlecei de marime potrivita. Apoi se spala si se taie cubulete mici. Intrun ceaunel se pune la incins uleiul dupa care punem dovlecei tocati cubulete si se lasa la prajit eiisi lasa zeama lor si incep sa fiarba mestecand din cand in cand pana incep sa se facaluiasca si capata o culoare aurie >apoi se pune sarea dupa gust si usturoiul.
Se da la rece si se mananca pe paine ca salata de vinete. Aceasta reteta o am de la bunica mea este foarte buna va garantez. Familia mea mananca cu placere, este recomandata si la posturi si la masa de zi cu zi
Se poate servi si pe farfurie cu o frunzulita de patrunjel
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii