Se curata dovlecei de marime potrivita. Apoi se spala si se taie cubulete mici. Intrun ceaunel se pune la incins uleiul dupa care punem dovlecei tocati cubulete si se lasa la prajit eiisi lasa zeama lor si incep sa fiarba mestecand din cand in cand pana incep sa se facaluiasca si capata o culoare aurie >apoi se pune sarea dupa gust si usturoiul.
Se da la rece si se mananca pe paine ca salata de vinete. Aceasta reteta o am de la bunica mea este foarte buna va garantez. Familia mea mananca cu placere, este recomandata si la posturi si la masa de zi cu zi
Se poate servi si pe farfurie cu o frunzulita de patrunjel
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii