Noua ne place conopida gatita in multe feluri, iar salata de conopida este o gustare perfecta pentru micul dejun sau poate fi servit ca si aperitiv. Prepararea ei este usoara si nu dureaza mult.
Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare. O lasam la fiert pana este bine fiarta, (furculita trebuie sa o patrunda usor), cam 20 -25 minute. O scurgem si o lasam sa se racesca.
Intre timp facem maioneza: punem galbenusul, apoi o lingurita de mustar, amestecam bine cu o lingura de lemn si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita. Intotdeauna amestecam in aceeasi directie.
Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita, adaugam maioneza, usturoiul razuit si sare si piper.
Amestecam bine pana se omogenizeaza.
O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra.
Enjoy!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorDaca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii