Caracatita se curata, se pune in cratita (unde apa fierbe deja) cu putina sare si se inchide cu capacul. Se lasa la foc mic 40' si apoi fara sa ridicam capacul inca o ora (asa devine foarte frageda). Intre timp taiem morcovii si telina in forma de bastonase.
Caracatita se scoate din apa si se taie bucati (mai mari, mai mici dupa cum va place). Se condimenteaza in castron cu ulei de masline, sare, piper, lamaie (dupa gust) morcovii si telina, maslinele, usturoiul (eu l-am lasat intreg si apoi l-am scos ca ... deh, dar daca va place voi puteti sa-l lasati) si la sfarsit o ploaie de patrunjel tocat si ... pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii